Längdskidor

Stina Nilsson: Northug gick för långt

Publicerad 10 januari 2017 (uppdaterad 10 januari 2017)

Längdskidor. Stina Nilsson är tillbaka i Sverige efter Succén i Tour de Ski – och konstaterar att Petter Northug gått över gränsen.

Stina Nilsson fortsätter att få frågor om sin eventuella romans med norska stjärnan Emil Iversen, vars pappa är Ole Morten Iversen är hennes tränare i det svenska landslaget. Men nu ryter hon ifrån mot Petter Northug som tidigare under säsongen spädde på ryktena.

– Det har skrivits och snackats så mycket om det där så jag tror att alla förstår att det inte är sant, utan bara en kul grej. Men när Petter Northug gick ut och sa det där om gondolen, att jag och Emil skulle ha kyssts där, då blev det lite för mycket, säger Nilsson till Sportexpressen.

Expressen: Så det är inte Emil Iversen du pratar med efter loppen?

– Nej, då ringer jag alltid två samtal, först till mamma och pappa sedan till min mentala tränare Rune Gustafsson. Jag vet inte varför jag gör det egentligen men det är skönt att direkt kunna prata av sig med dem som står mig närmast. …

Sport

Live: Följ Lövens ödesmatch

Björklöven. Björklöven behöver troligtvis vinna kvällens match för att säsongen ska leva inför avslutningen. Följ matchen här!

Klart: Löven utan trion

Björklöven. Björklöven får klara sig utan ett antal spelare till kvällens match.

”Alla vet allvaret”

”Alla vet allvaret”

Björklöven. Björklöven måste vinna mot serieledande Mora. Uppladdningen var bland annat ett spelarmöte. 

Dyster prognos  för Björklöven

Dyster prognos
för Björklöven

Björklöven. Lever hoppet efter kvällens match? Det, läget i Björklöven, och annat diskuteras inför kvällens match mot Mora IK i Nedsläpp.

Olsson: &quotOrkade inte driva på"

Olsson: "Orkade inte driva på"

Sporttelegram. De svenska skidherrarna får fortsätta vänta på första VM-medaljen i Lahtis.

&quotLärde oss en viktig läxa"

"Lärde oss en viktig läxa"

Björklöven. Björklöven gästar idag ett Mora som kommer direkt från en tung förlust.

Spelare ryktas på väg bort

Björklöven. Tio spelare i Björklöven  har kontrakt över nästa säsong. Rykten talar redan om att flera av de övriga är på väg att lämna.